Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Wilt u een multimediasysteem in uw voertuig laten monteren en woont u in de omgeving van Amersfoort? Car Comfort Systems uit Soest biedt u een breed pakket audiovisueel entertainment aan. Met een mulimediasysteem is het onder andere mogelijk om in uw voertuig gebruik te maken van navigatie, dvd, digitale televisie en spelcomputers (Playstation). Laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw voertuig!

Meer van onze diensten zien?

Diverse opties om een multimediasysteem te laten monteren in regio Amersfoort

Bij Car Comfort Systems uit Soest, niet ver van Amersfoort, bieden we diverse mogelijkheden en services aan voor het monteren van een multimediasysteem, zoals:

  • De montage van een scherm in of aan een hoofdsteun;
  • Een klapscherm of dubbel DIN in het dashboard;
  • Dakschermen in diverse formaten.

Door middel van koppelboxen, interfaces en schakelsystemen is het mogelijk om bij meerdere schermen en bronnen zelf de gewenste applicaties te kiezen. Zo is het mogelijk dat de bestuurder navigeert en de passagier achterin met de Playstation speelt. Men kan het geluid via draadloze hoofdtelefoons horen, maar ook de installatie van 5.1 Dolby Digital via de autospeakers behoort tot de mogelijkheden.

Ontdek de service en diensten van ons bedrijf

Wilt u een multimediasysteem in uw auto laten monteren door onze specialisten vlak bij Amersfoort? Of heeft u interesse in onze carkits? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. U bereikt ons door te bellen naar 035-7400200 of door een e-mail te sturen naar info@ccsystems.nl.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN