Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Wilt u een carkit inbouwen in Almere, zonder dat er gaatjes in het dashboard van uw auto worden geboord? Laat dit verzorgen door Car Comfort Systems, die deze gespecialiseerde klus op professionele en betaalbare wijze voor u klaart. Wij leveren en monteren carkits van topmerken als Parrot en Burry, zodat u veilig en comfortabel handsfree kunt bellen tijdens het autorijden. Een carkit inbouwen in Almere is een verkeersveilige oplossing voor uzelf én voor de andere weggebruikers. Handsfree bellen is sinds 2004 wettelijke verplicht. Kies daarom ook voor een carkit inbouwen in Almere en neem direct contact op met Car Comfort Systems.

Een carkit laten inbouwen

Car Comfort Systems heeft sinds 2004 ervaring in de aftermarket auto-elektronica. Als SCM-erkend inbouwbedrijf kunnen wij elk merk carkit inbouwen in Almere, van klasse 1 tot 5. Carkits voor alle merken auto’s, vrachtwagens, bestelbusjes en campers. U krijgt een prijsopgave vooraf. Het kost u weinig tijd en onze locatie is gemakkelijk te bereiken. Lees onze referenties en ervaar het zelf.

Kies ook voor een carkit inbouwen in Almere

Met een bluetooth carkit inbouwen in Almere kunt u bellen, terwijl uw smartphone gewoon in uw jaszak, broekzak of tas zit. U activeert een gesprek met een simpele druk op een knop of display. Wilt u tijdens het autorijden bellen en tegelijkertijd uw mobiele telefoon opladen? Car Comfort Systems monteert zo een houder in een lederen console of stevige, stalen dashmount, zonder schade aan uw auto. U kunt na een carkit inbouwen in Almere telefoongesprekken voeren via de speakers en duidelijk verstaanbaar praten dankzij een zwanenhalsmicrofoon.

Car Comfort Systems heeft een breed dienstenpakket, van levering en montage van alarmsystemen, carkits, navigatie, cruisecontrol, multimedia en radardetectie tot fleetmanagement. Bel (035 – 740 02 00), e-mail (info@ccsystems.nl) of gebruik het online contactformulier voor meer informatie of advies. Of vraag nu een vrijblijvende offerte voor een carkit inbouwen in Almere aan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN