Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Een carkit inbouwen in Utrecht en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden? We werken vaak met de Parrot Bluetooth Carkits. Goed van kwaliteit, voordelig beschikbaar en uitermate netjes in te bouwen. Zodat u alleen een knop of een display in de auto heeft zitten. Om een gesprek te activeren, te beëindigen en het volume te kunnen aanpassen.

We kunnen iedere carkit inbouwen in Utrecht, in alle merken en modellen auto’s. Rijdt u een Volkswagen, Skoda, Citroën of een ander model? Geen probleem, we hebben uitgebreide ervaring met alle merken en modellen. We werken netjes en zorgen ervoor dat u kunt rekenen op een betrouwbare carkit, die u gemakkelijk kunt gebruiken.

Carkit laten inbouwen

Wij kunnen uw carkit inbouwen in Utrecht bij ons in de werkplaats. Lees meer over de carkits waar we mee werken. En gebruik onze referenties voor een beter beeld van de goede service waar we veel waarde aan hechten. Op die manier kunnen we uw carkit inbouwen in Utrecht en ervoor zorgen dat u daar handig gebruik van kunt maken.

Carkit inbouwen in Utrecht: alle merken

Laat uw carkit inbouwen in Utrecht, onafhankelijk van het model of merk auto dat u rijdt. Netjes ingebouwd en draadloos te gebruiken, waardoor we minimale ingrepen hoeven te verrichten op het dashboard.

Tip: de Bluetooth-carkit is gewoon draadloos. U kunt uw telefoon standaard in uw zak houden of op het dashboard leggen.

Meer weten over het laten inbouwen van een carkit in Utrecht? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Dan gaan we er graag voor u mee aan de slag.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN