Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Carkit inbouwen in Huizen? Wij hebben uitgebreide ervaring met alle merken en modellen auto’s. 

We hechten veel waarde aan goede service als we een carkit inbouwen in Huizen. We maken gebruik van bijvoorbeeld Parrot Bluetooth Carkits, niet in de laatste plaats omdat onze klanten daarmee uitstekende ervaringen hebben. En dat zeggen we niet alleen zelf, dat blijkt ook uit de referenties die ze plaatsen.

Carkit voor alle automerken in Huizen

Lees meer over onze carkits en de manier waarop we u daarmee goed van dienst kunnen zijn. We kunnen uw carkit inbouwen in Huizen, zodat u daar gewoon draadloos gebruik van kunt maken. Dus met uw telefoon in uw zak of op het dashboard, om veilig te bellen of oproepen te kunnen beantwoorden.

Als we een carkit inbouwen in Huizen gebruiken we slechts een knop of een klein display op het dashboard. U kunt die gebruiken om een gesprek te activeren, beëindigen of het volume aan te passen. En wilt u uw telefoon ook kunnen opladen? Dan kunnen we daarvoor een houder plaatsen.

Carkit laten inbouwen

Wij kunnen de carkit voor u inbouwen in Huizen. Geschikt voor alle automerken, zoals Volkswagen, Skoda, Peugeot en meer. We vertellen u graag over de mogelijkheden en onze goede service, net als over de kosten om de carkit in te bouwen.

Geen verrassingen en een carkit die u eenvoudig kunt gebruiken. De ideale keuze om handsfree te bellen. En zoekt u naar cruisecontrol, navigatie of professioneel fleetmanagement? Vraag een offerte aan, wij kunnen u er in al die gevallen goed mee van dienst zijn.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN