Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Met een carkit inbouwen in Amersfoort kunt u voortaan veilig en comfortabel handsfree bellen in de auto. Het is sinds 2004 verplicht om handsfree te bellen tijdens het autorijden. Bellen met de mobiele telefoon in de hand leidt tot gevaarlijke verkeerssituaties en ongelukken. U riskeert tevens een fikse boete. Car Comfort Systems kan vakkundig een carkit inbouwen in Amersfoort, zodat u voortaan uw aandacht bij het verkeer kunt houden. Populaire merken zijn de Parrot– en Bury-carkit, die via bluetooth werken en eenvoudig te bedienen zijn. 

Carkit ideale oplossing om handsfree te bellen

De verkoop van carkits heeft de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen, want alleen als u stilstaat met uw voertuig mag u met uw smartphone in de hand bellen. Voor Car Comfort Systems is een carkit inbouwen in Amersfoort een eenvoudige klus. De houder wordt op een stalen dashmount of lederen console geplaatst, zodat er geen gaatjes in het dashboard ontstaan. De bluetooth carkit maakt draadloos contact met uw smartphone, die u in uw jaszak of tas kunt laten zitten. Na het carkit inbouwen in Amersfoort is slechts een knop of display zichtbaar, waarmee u gesprekken start, eindigt en het gespreksvolume regelt. De functionaliteit, de kwaliteit en het gebruiksgemak worden gewaardeerd, zo blijkt uit de online referenties.

Carkit inbouwen in Amersfoort en telefoonhouder plaatsen

Als u naast de carkit uw mobiele telefoon wilt opladen tijdens het rijden en bellen, kan Car Comfort Systems een houder plaatsen. Het is ook mogelijk om de telefoongesprekken over de autospeakers te laten lopen, al dan niet met zwanenhalsmicrofoon. Wij kunnen een carkit inbouwen in Amersfoort voor elk automerk en u ook van dienst zijn met het leveren en installeren van alarmsystemencruisecontroliPhone- en iPod-integratiemultimedianavigatie en parkeersensoren. Neem contact op. Bel (035 – 740 02 00) of e-mail (info@ccsystems.nl) ons of vraag online informatie op of een vrijblijvende offerte voor een carkit inbouwen in Amersfoort aan. U krijgt binnen 24 uur een prijsindicatie.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN