Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Als u carkits wilt laten inbouwen, dan maakt u gebruik van de service en diensten van Car Comfort Systems uit Soest. De verkoop van carkits in Nederland is de laatste jaren enorm toegenomen. Dit komt doordat het in Nederland verboden is om tijdens het rijden te bellen met een mobiele telefoon in de hand. Met een carkit kunt u volledig handsfree bellen en ervaart u optimaal gebruiksgemak. Ontdek onze diverse merken carkits die u bij ons kunt laten inbouwen.

Meer van onze diensten zien?

Diverse soorten carkits kunt u bij ons laten inbouwen

Bij Car Comfort Systems kunt u diverse soorten carkits laten inbouwen. Bij telefoons met een bluetooth-functie is het mogelijk een bluetooth-carkit in te laten bouwen. Dit is een draadloos systeem, dus u kunt uw telefoon gewoon in uw binnenzak laten zitten of in het dashboardkastje laten liggen. Het enige zichtbare is een knop of display waarmee u een gesprek activeert, beëindigt en het gespreksvolume regelt.

Ook zijn er tegenwoordig radio’s op de markt waarmee u handsfree kunt bellen. De bedieningsknoppen zitten dan op uw radiofront. Uw telefoon maakt dan via de bluetooth-functie contact met uw radio.

Voor mensen die hun telefoon tussendoor op willen laden, is het mogelijk om een houder te monteren waar de telefoon in geplaatst wordt. Wanneer de telefoon in deze houder staat, wordt deze opgeladen en kunt u er tevens mee bellen of gebeld worden.

Bij voertuigen met een audiosysteem, zoals Bose, Harman & Kardon en Infinity, hanteren we andere prijzen. Voor meer informatie over deze prijzen of service voor het laten inbouwen van carkits, kunt u telefonisch contact opnemen.

De montage van de carkits

Wanneer we carkits of multimediasystemen gaan inbouwen, plaatsen we de houder altijd op een stevige stalen dashmount of een lederen console, zodat er geen gaatjes in het dashboard komen. Het is ook mogelijk om het telefoongesprek via de speakers van de auto te voeren om de tegenpartij beter te verstaan. Om zelf beter verstaanbaar te zijn, kan er nog een zwanenhalsmicrofoon worden toegepast.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u carkits laten inbouwen? Ons bedrijf is u graag van dienst op onze locatie in Soest. Bel ons voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken via 035-7400200 of info@ccsystems.nl of door het contactformulier in te vullen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

OFFERTE AANVRAGEN