Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Als u een carkit wilt laten inbouwen in uw auto, komt u naar Car Comfort Systems in Soest. Met een carkit in uw auto kunt u eenvoudig handsfree bellen. Dit is ideaal als u vaak onderweg bent en regelmatig dient te bellen in uw auto. U houdt beide handen vrij waardoor u zich volledig kunt blijven focussen op het verkeer. U laat de carkit inbouwen door onze vakkundige monteurs.

Meer van onze diensten zien?

Laat een carkit inbouwen door onze experts

Wij bieden diverse soorten carkits aan. Voor telefoons met een bluetooth-functie is het mogelijk om een carkit met bluetooth te laten inbouwen. Dit is een draadloos systeem, waardoor u met een druk op de knop uw gesprek activeert, beëindigt en het gespreksvolume regelt. Ook zijn er radio’s op de markt waarmee u handsfree belt. De bedieningsknop zit dan op uw radiofront. Via bluetooth maakt de telefoon verbinding. Voor mensen die hun telefoon tussendoor op willen laden, is het mogelijk om een houder te monteren waar de telefoon in geplaatst wordt. Wanneer de telefoon in deze houder staat, wordt deze opgeladen en kunt u er tevens mee bellen of gebeld worden. Bij voertuigen met een audiosysteem, zoals Bose, Harman & Kardon en Infinity, hanteren we andere prijzen waar wij u graag meer over vertellen.

Zo monteren wij uw carkit

Wij bieden een snelle en betrouwbare service wanneer wij de carkit gaan inbouwen. Zo plaatsen we de houder altijd op een stevige stalen dashmount of een lederen console, zodat er geen gaatjes in het dashboard komen. Het is ook mogelijk om het telefoongesprek via de speakers van de auto te voeren om de tegenpartij beter te verstaan. Om zelf beter verstaanbaar te zijn, kan er nog een zwanenhalsmicrofoon worden aangebracht in uw auto.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een carkit laten inbouwen in uw auto door experts? Ons SCM-erkend bedrijf is u graag van dienst op onze locatie in Soest. Niet alleen voor het installeren van een carkit, maar ook voor het inbouwen van een alarmsysteem kiest u voor onze specialisten. Maak een afspraak door contact met ons op te nemen. U heeft ook de mogelijkheid alvast vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN