Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Bellen met de smartphone in de hand tijdens autorijden zorgt jaarlijks nog steeds voor vele ongelukken en verkeersgevaarlijke situaties. Ook al is het sinds 2004 wettelijk verplicht om handsfree te bellen, in de praktijk gaan nog altijd vele automobilisten in de fout. Behalve dat zij hun leven en dat van anderen in gevaar brengen, riskeren zij een hoge verkeersboete. Laat direct een veilige en betaalbare carkit inbouwen in Amsterdam door Car Comfort Systems, zodat u uw aandacht bij het verkeer kunt houden. De carkits van topmerken als Parrot en Bury werken via bluetooth en zijn eenvoudig te bedienen. Neem nu contact met ons op voor een carkit inbouwen in Amsterdam voor elk automerk.

Handsfree bellen wettelijk verplicht: laat een carkit inbouwen

U mag alleen met de smartphone in de hand bellen als u met uw auto stilstaat langs de weg. Onder het rijden is handsfree bellen verplicht. Car Comfort Systems heeft de kennis en jarenlange ervaring voor een professionele carkit inbouwen in Amsterdam. Dankzij de draadloze bluetooth-technologie kunt u uw mobiele telefoon gewoon in uw jaszak, tas of broekzak laten zitten, terwijl u belt. Na het carkit inbouwen in Amsterdam gebruikt u een knop of display om een gesprek te activeren, te beëindigen of het gespreksvolume aan te passen.

Carkit inbouwen in Amsterdam met houder voor gelijktijdig opladen

Car Comfort Systems kan bij het carkit inbouwen in Amsterdam een houder monteren, waar de smartphone in kan worden opgeladen en tegelijk kan worden gebruikt. U krijgt geen gaatjes in het dashboard, want de houder wordt in een stevige, stalen dashmount of lederen console geplaatst. Wilt u telefoongesprekken in de auto voeren via de speakers? Ook dat is mogelijk. Met een zwanenhalsmicrofoon bent u bovendien beter verstaanbaar.

Laat u bij onze referenties overtuigen over de functionaliteit, kwaliteit en het gebruiksgemak van een ingebouwde carkit. Bel (035 – 740 02 00), e-mail (info@ccsystems.nl) of vul het online contactformulier of offerteformulier in voor een carkit inbouwen in Amsterdam.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN