Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Wil u een navigatiesysteem laten inbouwen in uw voertuig vlak bij Amersfoort? Dan maakt u gebruik van de service en diensten van Car Comfort Systems uit Soest. Wij leveren en installeren apparatuur van hoogwaardige kwaliteit in allerlei voertuigen en realiseren optimaal gebruiksgemak. Denk hierbij aan carkits of voertuigvolgsystemen. Laat een navigatiesysteem inbouwen door onze experts vlak bij Amersfoort en rijd moeiteloos naar iedere bestemming!

Meer van onze diensten zien?

Een navigatiesysteem laten inbouwen door onze experts in regio Amersfoort

U heeft diverse opties voor het laten inbouwen van een navigatiesysteem of volledig multimediasysteem bij ons bedrijf vlak bij Amersfoort. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje:

In-dash-radio-navigatie

Dit model vervangt de bestaande radio. De navigatiecomputer is hierbij geïntegreerd in het toestel. De informatie wordt door middel van pijlaanduiding in het display weergegeven, terwijl u gewoon naar de radio luistert.

Stand-alone-navigatie

Dit model heeft een losse navigatiecomputer met een los display. De displays zijn in verschillende formaten te verkrijgen en bieden het voordeel dat u een landkaart in het beeldscherm heeft.

Klapscherm- of dubbel-DIN-navigatie

Dit model vervangt wederom de radio. Uit dit radiomodel klapt een scherm, waarop de navigatie-informatie is af te lezen. Dit gebeurt volledig automatisch als de auto op contact wordt gezet.

Portable navigatie

Deze navigatiesystemen zijn mee te nemen in elke auto die u maar wenst. Deze zijn gewoon op het dashboard te plaatsen. U hoeft vervolgens enkel uw systeem in de sigarettenaansteker te pluggen en het werkt. Een voorbeeld is het welbekende TomTom-systeem.

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Bij onze specialisten uit Soest, niet ver van Amersfoort, kunt u een navigatiesysteem laten inbouwen. Bel ons voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken via 035-7400200 of info@ccsystems.nl of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN