Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Service staat hoog in het vaandel bij Car Comfort Systems. Onze service houdt niet op bij alleen het monteren van het door u gewenste product. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt zullen wij er alles aan doen om uw wens te koppelen aan het juiste product en zorg dragen voor een professionele montage van het product.

Heeft u een probleem, schroom dan niet om te bellen. In veel gevallen kunnen wij telefonisch advies geven en zodoende het probleem verhelpen. Lukt dit niet, dan maken wij een afspraak op korte termijn om de storing uit de wereld te helpen.

Door jarenlange ervaring in de technische wereld van auto elektronica bent u gegarandeerd van complete inbouwservice en een goed product. Door onze service van mobiel inbouwen bent u als klant verzekerd van weinig tijdverlies.

Car Comfort Systems is een SCM erkend bedrijf en daardoor bevoegd om alarmsystemen klasse 1 t/m 5 in te bouwen. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold en zijn derhalve altijd op de hoogte van de laatste producten en technieken.

Wij zijn u graag van dienst. Bel ons voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken op 035-7400200 of vul het contactformulier in op de website en wij nemen contact op met u.

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN