Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Wiegert Bonouvrie

Bonouvrie Stoffering
Prof. Lorentzlaan 26
3769 GG Soesterberg

Mijn ervaringen met Car Comfort Systems zijn heel erg positief! Dit bedrijf denkt met de klant mee, adviseert op een manier die vertrouwen wekt en geeft blijk van een uitstekende kennis van zaken ! De monteur werkt heel netjes en neemt de tijd voor de klus ook bij tegenslagen die hij tegenkomt wordt er niets afgeraffeld! De prijzen zijn zeker concurrerend en afspraken worden keurig nagekomen! Een aanrader wat mij betreft! Ik zou Car Comfort Systems ook voor een volgende klus weer benaderen!

Piet Walet

Bouw- en onderhoudsbedrijf Walet B.V.
Postbus 171
3760 AD Soest

Beste Erwin,
Ik wil je bedanken voor het nette en correcte uitvoeren van de inbouw werkzaamheden in mijn nieuwe Range Rover. Het was nu al de derde keer dat je de Stinger en laserdetectie spullen hebt omgebouwd naar mijn nieuwe wagen, de spullen werken weer perfect.
Met vriendelijke groet,

H. Bras

Dordrecht: 20-8-2013

Onlangs heb ik bij Car Comfort Systems een cruisecontrol en achteruitrijsensoren laten monteren in en op mijn Ford fiesta uit 2011. De dealer vroeg hier een astronomisch hoog bedrag voor. Na enig gezoek op internet kwam ik op de site van Car Comfort Systems, en bij navraag bleek deze het een stuk voordeliger te doen. De sensoren zijn keurig in de zelfde kleur als van de auto en werken prima, net als de cruisecontrol. Ik heb op een prima manier zaken gedaan met deze ondernemer die precies wist hoe alles aangesloten en gemonteerd moest worden. Alles bij elkaar een pluim voor dit bedrijf waar de klant nog koning is.

Marco van der Pouw Kraan

Autobedrijf van der Pouw Kraan
Cars&Joy Soest

Al jaren werken wij naar tevredenheid met Car Comfort Systems samen. Voor de inbouw van div. elektronische systemen maken wij gebruik van hun diensten. Zeker voor montage van SCM gecertificeerde alarmen is Car Comfort Systems onze eerste keus. Betrouwbare systemen voor de juiste prijs en snelle montage. Ook wanneer het eens tegenzit de juiste oplossing zoeken voor de auto en pas stoppen als het geregeld is. Mocht er eens een storing zijn dan wordt dit altijd adequaat opgelost. Zelfs service verlenen in de avonduren om een alarm juist af te stellen hebben wij meegemaakt!

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN