Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Houd autodieven op afstand met een autoalarm inbouwen in Amsterdam door de specialisten van Car Comfort Systems. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in de aftermarket auto-elektronica kunnen wij verschillende soorten autoalarmen in uw voertuig plaatsen, van klasse 1 tot 5. Een hoogwaardig en betaalbaar autoalarm inbouwen Amsterdam is een perfecte oplossing voor alle merken personenwagens, bestelbusjes, vrachtwagens, campers en caravans. U krijgt een prijsopgave vooraf en weet exact waar u aan toe bent. Breng de beveiliging van uw auto op niveau en neem contact op met Car Comfort Systems voor een autoalarm inbouwen in Amsterdam.

Autoalarmsystemen met SCM-keurmerk

Met elke minuut een auto-inbraak en ongeveer elk kwartier een voertuigdiefstal in Nederland, is een autoalarm inbouwen in Amsterdam een verstandige keuze. Car Comfort Systems heeft innovatieve apparaten met SCM-keurmerk, die aan de strengste veiligheidsnormen voldoen. De gecertificeerde autoalarmsystemen maken het inbreken in of stelen van uw auto vrijwel onmogelijk. Ervaar het zelf en lees onze referenties.

Car Comfort Systems biedt u bij een autoalarm inbouwen in Amsterdam verschillende mogelijkheden aan alarmsystemen, waarmee u in vele gevallen een premiekorting bij uw autoverzekeraar krijgt.

  • Startblokkering, met losse transponder antenne en inclusief certificaat
  • SCM-alarmsysteem, inclusief montage en certificaat
  • Alarmsysteem met hellingshoekdetectie, inclusief montage en certificaat
  • Voertuigvolgsysteem: voor het beveiligen en volgen van uw voertuig

Autoalarm inbouwen in Amsterdam

Car Comfort Systems is een SCM-erkend inbouwbedrijf, dat naast autoalarmsystemen ook carkitscruisecontroliPhone- en iPod-integratiemultimedianavigatie en parkeersensoren levert en monteert. Met ons fleetmanagement kunnen wij het beheer van uw wagenpark vereenvoudigen. Dankzij de boordcomputers bespaart u tot 15% op logistieke kosten in de vorm van brandstof, arbeidsuren en productiviteit.

Neem nu contact op met Car Comfort Systems voor een autoalarm inbouwen in Amsterdam of een van de andere diensten. Bel (035 – 740 02 00), e-mail (info@ccsystems.nl) of vul het contactformulier in voor meer informatie of advies. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een autoalarm inbouwen in Amsterdam.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN