Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Wilt u uw auto beschermen door een klasse 3 alarm te laten monteren in de omgeving van Utrecht? Bij Car Comfort Systems in Soest zijn we u graag van dienst. Onze ervaren monteurs hebben jarenlange ervaring met het inbouwen van een alarmsysteem in klasse 3. Met dit autoalarm bent u verzekerd van een optimale bescherming van uw auto. Maak kennis met onze specialisten en ervaar onze uitgebreide dienstverlening door een alarmsysteem in klasse 3 te laten monteren.

Meer van onze diensten zien?

Onze experts kunnen uw klasse 3 alarm aansluiten

Bij ons SCM-erkend bedrijf heeft u de mogelijkheid om diverse alarmsystemen voor uw auto aan te schaffen en te laten monteren door onze specialisten. Het laten aansluiten van een klasse 3 alarm is een goede manier om uw voertuig te beveiligen tegen inbraak. Als u een alarmsysteem in klasse 3 heeft laten monteren, gaat het alarm af zodra er zich een poging tot inbraak voordoet. Het klasse 3 alarm bevat onder meer een startblokkering, noodstroomsirene en een hellingshoekdetector. Het installeren van een alarmsysteem in klasse 3 is snel gebeurd door onze monteurs. U merkt zelf weinig van het systeem in uw auto. Het klasse 3 alarm schakelt automatisch in bij het afsluiten van uw auto. Naast een klasse 3 alarmsysteem, laat u ook andere alarmsystemen inbouwen door onze experts, waaronder:

Uw auto beveiligen door een alarmsysteem in klasse 3 te laten installeren

U wilt graag met een veilig gevoel uw auto achter kunnen laten. Daarom is het een slim idee om een alarmsysteem in klasse 3 te laten inbouwen en installeren in uw auto. Het klasse 3 alarm is geschikt voor ieder automerk. Doordat het systeem volledig te programmeren is, kan het alarmsysteem in klasse 3 volledig worden afgesteld tijdens het installeren, zodat het alarm altijd optimaal werkt.

Voorkom inbraak en laat onze experts uw auto beveiligen

Het klasse 3 alarm laten aansluiten door onze monteurs, zal u een veilig gevoel geven. Wilt u uw auto ook optimaal beveiligen door een alarmsysteem in te laten bouwen nabij Huizen? Neem dan zeker contact met ons op en bespreek uw aanvraag met ons. U bereikt ons via 035-7400200. U heeft ook de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent wanneer u een alarmsysteem in klasse 3 wilt laten inbouwen. Onze experts helpen u graag bij het aansluiten van een klasse 3 alarm, zodat we een optimale beveiliging voor uw voertuig kunnen realiseren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN