Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Om uw auto optimaal te beveiligen tegen diefstal en inbraak, laat u een alarmsysteem inbouwen door de specialisten van Car Comfort Systems. In Nederland wordt iedere zestien minuten een voertuig gestolen. Bovendien wordt er iedere minuut van de dag in een auto ingebroken. Dat zijn ruim 800.000 voertuigen op jaarbasis. Om het stelen van en het inbreken in uw voertuig praktisch onmogelijk te maken, laat u een alarmsysteem installeren bij ons bedrijf in Soest nabij regio Amersfoort, Hilversum en Utrecht. Vanuit deze regio’s zijn wij goed en snel te bereiken om uw alarmsysteem te laten installeren.

Wij kunnen uw alarmsysteem snel en efficiënt inbouwen in uw auto

Verzekeraars stellen veel eisen aan de beveiliging van uw auto. Na inschatting van het diefstalrisico kan de verzekeraar een SCM-goedgekeurd alarmsysteem eisen. Daarom komt u naar ons SCM-erkende bedrijf om uw alarmsysteem te laten inbouwen. U ontvangt een certificaat voor het alarmsysteem dat we in uw auto installeren. In de meeste gevallen krijgt u op vertoon van dit certificaat een premiekorting bij uw verzekeraar.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

De verschillende alarmsystemen die u kunt laten installeren in onze regio

Wanneer u een alarmsysteem wilt laten installeren in uw auto in onze regio, zult u al snel merken dat ieder alarmsysteem een net iets andere werking heeft. Een alarmsysteem met hellingshoekdetectie heeft een hellingshoeksensor om het wegslepen van uw voertuig, of het stelen van de wielen, te voorkomen. De sirene van dit alarmsysteem bevat een ingebouwde noodstroomvoorziening. Daarnaast kunt u kiezen voor een alarmsysteem met voertuigvolgsysteem. Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij een alarm uit klasse 5. Met behulp van GPS kan uw auto worden teruggevonden wanneer deze gestolen is.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de systemen

Wilt u een autoalarm laten inbouwen in Huizen? Heeft u interesse in het laten installeren van een alarmsysteem in een andere regio? Of wilt u gebruik maken van een van onze andere diensten, zoals het inbouwen van een achteruitrijcamera? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via 035-7400200. Het is ook mogelijk om online een offerte aan te vragen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wij voorzien u graag van advies over het alarmsysteem dat u het best door ons kunt laten inbouwen in uw auto.

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN