Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Laat een alarmsysteem en startonderbreker installeren in de omgeving van Utrecht om uw auto te beveiligen tegen diefstal en inbraak. In Nederland wordt iedere zestien minuten een voertuig gestolen. Bovendien wordt er iedere minuut van de dag in een auto ingebroken. Dit zijn ruim 800.000 voertuigen op jaarbasis. Met een startonderbreker of alarmsysteem van ons bedrijf in Soest, dichtbij Utrecht, maakt u het stelen en inbreken van uw voertuig praktisch onmogelijk.

Een SCM-gecertificeerd alarmsysteem of startonderbreker op locatie in regio Utrecht

Verzekeraars stellen veel eisen aan de beveiliging van uw voertuig. Na inschatting van het diefstalrisico kan de verzekeraar een SCM-goedgekeurd alarmsysteem eisen. Wij zijn SCM-gecertificeerd en bouwen uw alarmsysteem of startonderbreking mobiel in bij u op locatie in regio Utrecht. U ontvangt een certificaat voor het beveiligingssysteem dat in uw auto is gemonteerd. In de meeste gevallen krijgt u op vertoon van dit certificaat een premiekorting bij uw verzekeraar.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Alarmsystemen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed arcu massa, tincidunt convallis tincidunt hendrerit, efficitur vel dolor. Morbi nec sodales metus. Donec vehicula eleifend ligula, eget lobortis libero tristique id. Cras at tincidunt nisi. Ut id velit quis orci aliquet faucibus. Aenean ornare tincidunt quam, ut volutpat dui rutrum at. Sed nec condimentum nibh. Ut ut vulputate enim. Vestibulum maximus eu elit ut lobortis. Aenean rutrum mollis nulla ac molestie. Mauris semper lacinia sapien, venenatis sodales ipsum dignissim vel.

Prijzen van onze alarmsystemen

Klik op de prijs voor de details

€299,-

Startblokering

(voormalig klasse 1) met losse transponder antenne € 299,- inclusief Certificaat.

€599,-

SCM Alarmsysteem

(voormalig klasse 2) U heeft al een scm goedgekeurd alarmsysteem vanaf € 599,- inclusief montage en certificaat.

€699,-

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie

(voormalig klasse 3) uitegebreid pakket vanaf € 699,- inclusief montage en certificaat.

€499,-

Voertuigvolgsysteem

(voormalig klasse 4 en 5) track en trace systeem voor het volgen en beveiligen van uw voertuig.

U heeft al een alarmsysteem vanaf € 299,- incl montage!

Car Comfort Systems is een SCM gecertificeerd inbouwstation.

 

Startblokkering:

Een startblokkering is een beveiligingssysteem met tenminste een dubbele startonderbreker. Deze tweevoudige startblokkering bevat in ieder geval een onderbreking van de startmotor plus een andere extra onderbreking. Het systeem is in en uit te schakelen met codesleutels of handzenders.

Alarmsysteem:

Een alarmsysteem is een startblokkering uitgebreid met een beveiliging op alle deuren, motorkap en kofferruimte. Tevens bevat het systeem een radarsensor ten behoeve van interieurbeveiliging. Bij inbraak geeft de sirene 125 dB en geven de knipperlichten een signalering.

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie:

Een alarmsysteem met hellingshoekdetectie is een alarmsysteem uitgebreid met een hellingshoeksensor om het wegslepen van het voertuig of het stelen van de wielen te voorkomen. De sirene van dit alarmsysteem bevat een ingebouwde noodstroomvoorziening.

Voertuigvolgsysteem:

Een alarm kan gecombineerd worden met een goedgekeurd track & trace systeem voor opwaardering naar een voertuigvolgsysteem (voormalig klasse 4 en 5). Met behulp van GPS en GSM wordt de auto teruggevonden.

De terugvindpercentages van duurdere auto’s zijn de laatste jaren erg laag gebleken. De meeste verzekeringsmaatschappijen eisen daarom voor deze risico-auto’s een voertuigvolgsysteem. Deze systemen hebben als doel voertuigen snel en efficiënt te lokaliseren bij diefstal in heel Europa. Dit gebeurt door GPS positiebepaling. Deze positiecoördinaten worden middels GSM doorgegeven aan de meldkamer. De meldkamer geeft een melding door om de auto op te sporen en terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.

Startblokkering

Een startblokkering is een beveiligingssysteem met minimaal een dubbele startonderbreker. Deze tweevoudige startblokkering bevat in ieder geval een onderbreking van de startmotor plus een andere extra onderbreking. U schakelt het systeem in en uit met codesleutels of handzenders.

Alarmsysteem

Wij installeren bij iedere auto een passend alarmsysteem of startonderbreker in regio Utrecht. Een alarmsysteem is een startblokkering uitgebreid met een beveiliging op alle deuren, motorkap en kofferruimte. Ook bevat het systeem een radarsensor ten behoeve van interieurbeveiliging. Bij inbraak geeft de sirene 125 dB af en geven de knipperlichten een signalering.

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie

Een alarmsysteem met hellingshoekdetectie is een alarmsysteem dat is uitgebreid met een hellingshoeksensor om het wegslepen van het voertuig of het stelen van de wielen te voorkomen. De sirene van dit alarmsysteem bevat een ingebouwde noodstroomvoorziening.

Voertuigvolgsysteem

Een alarm kan gecombineerd worden met een goedgekeurd track-and-tracksysteem voor opwaardering naar een voertuigvolgsysteem (voormalig klasse 4 en 5). Met behulp van GPS en uw GSM vindt u uw auto terug. De terugvindpercentages van duurdere auto’s zijn de laatste jaren erg laag. De meeste verzekeringsmaatschappijen eisen daarom voor deze risicoauto’s een voertuigvolgsysteem. Deze systemen hebben als doel om voertuigen snel en efficiënt te lokaliseren bij diefstal in heel Europa. Dit gebeurt door GPS-positiebepaling. Deze positiecoördinaten worden via een GSM doorgegeven aan de meldkamer. De meldkamer geeft een melding door om de auto op te sporen en terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.

Bel ons bedrijf voor meer informatie over onze alarmsysteem of startonderbrekers

Heeft u interesse in een alarmsysteem of startonderbreker van ons bedrijf in Soest, dichtbij Utrecht? Neem dan contact met ons op. Bel naar 035-7400200 of stuur een e-mail naar info@ccsystems.nl. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt ons advies over de beste mogelijkheden voor uw auto en de kosten.

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

OFFERTE AANVRAGEN