Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Wanneer u een klasse 5 alarm laat aansluiten, weet u zeker dat u de beste beveiliging heeft in uw auto. Bij Car Comfort Systems uit Soest zorgen we voor een optimale bescherming van uw voertuig, door een klasse 5 alarmsysteem te installeren. Onze monteurs beschikken niet alleen over elektronische apparatuur van de beste kwaliteit, maar zorgen ook voor het snel en efficiënt aansluiten van het alarm uit klasse 5. Door een alarmsysteem uit klasse 5 te laten monteren, bent u verzekerd van een optimale bescherming.

Meer van onze diensten zien?

Onze specialisten kunnen uit klasse 5 een alarm voor u aansluiten

Kiest u ervoor om een alarmsysteem uit klasse 5 te laten inbouwen door onze specialisten? Dan bent u verzekerd van topkwaliteit. Ons SCM-erkend bedrijf installeert systemen die uw auto optimaal beveiligen. Het alarmsysteem uit klasse 5 dat u door ons kunt laten installeren, is het beste en meest uitgebreide alarmsysteem dat wij voor u inbouwen. Het alarm wordt onzichtbaar weggewerkt in uw auto. Wanneer wij het alarm uit klasse 5 bij u aansluiten en het alarm gaat onverhoopt een keer af, krijgt de alarmcentrale hier gelijk een melding van. Ook is het mogelijk om een track and trace systeem te combineren met het alarmsysteem uit klasse 5, als wij dit voor u monteren.

Wat kunt u verwachten als wij een alarmsysteem uit klasse 5 installeren? Een alarmsysteem uit klasse 5 laten installeren

Als u een alarmsysteem uit klasse 5 laat inbouwen door onze monteurs, rekent u op diverse voordelen. Het alarm uit klasse 5 dat wij bij u aansluiten heeft hellingdetectie, een startblokkering en diverse signalerings- en detectiesystemen. Daarnaast beschikt het alarm over een actief voertuigvolgsysteem. Als uw autoalarm een inbraakpoging signaleert, dan neemt dit volgsysteem zelf contact op met de meldkamer. De meldkamer belt u vervolgens om te verifiëren of de melding klopt en onderneemt, indien nodig, actie. U bent dus verzekerd van optimale bescherming als u door ons een alarm uit klasse 5 laat aansluiten. Het is mogelijk om uw autoalarm nabij Utrecht door ons te laten inbouwen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat ons uw alarmsysteem uit klasse 5 monteren

Wilt u een alarm uit klasse 5 laten monteren in uw auto en profiteren van optimale beveiliging en een uitstekende service? Of heeft u interesse in een ander systeem om uw auto mee te beveiligen, bijvoorbeeld een alarmsysteem uit klasse 4? Wij zijn u graag van dienst. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met ons. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden van het installeren van een alarmsysteem uit klasse 5 in uw auto. U bereikt ons via 035-7400200 of info@ccsystems.nl.

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN