Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Omdat veel auto’s tegenwoordig uitgerust zijn met een geïntegreerd audio systeem komt het vaak voor dat er geen aux ingang in het voertuig aanwezig is. Muziek luisteren van een Iphone of Ipod over de speakers van de auto is dan niet mogelijk.

Car Comfort Systems levert tal van systemen om dit probleem op te lossen. Er zijn interface’s leverbaar waarmee een aux ingang wordt gemaakt op bijvoorbeeld de cd wisselaar ingang of er wordt een aux ingang in het originele menu van het audio systeem gecreëerd.

Er kan ook een FM modulator geplaatst worden waarmee een FM frequentie geselecteerd kan worden waar je de muziek van je Iphone of Ipod kunt afluisteren.

Een andere oplossing kan zijn om het huidige audio systeem van uw auto te vervangen door een aftermarket systeem van bijvoorbeeld pioneer, jvc of kenwood. Deze systemen kunnen geleverd worden met een extra Ipod kabel en de muziek kan dan op het radio toestel gekozen en afgeluisterd worden.

Wat ook vaak toegepast wordt is een carkit plaatsen, welke ook voorbereid is voor Iphone of Ipod integratie. De muziek kun je dan via de carkit selecteren en afluisteren via de speakers van het voertuig.

Veel van bovenstaande opties zijn ook mogelijk voor andere telefoons of mp3 spelers met een 3,5 mm jack aansluiting.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Dan kunt u ons bereiken op 035-7400200 of u kunt het contactformulier invullen en wij nemen contact met u op!

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN