Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Om uw zicht in de auto te vergroten, kunt u een achteruitrijcameraset kopen bij Car Comfort Systems in Soest, dichtbij Utrecht. De juiste set achteruitrijcamera’s helpen u onder andere bij het achteruitrijden, inparkeren en inhalen. Tevens verminderen de camera’s de kans op ongelukken en schade. Onze monteurs, werkzaam in de omgeving van Utrecht, zijn SCM-gecertificeerd en helpen u niet alleen bij het kopen van een achteruitrijcameraset, maar ook met de montage, zodat u meteen veilig op pad kunt.

Meer van onze diensten zien?

Een achteruitrijcameraset kopen en installeren in de omgeving van Utrecht

Wanneer u een achteruitrijcameraset bij ons aanschaft, geniet u van snelle service en scherpe tarieven. U wint eerst ons professionele advies in om het juiste camerasysteem voor uw auto aan te schaffen. Wij bieden diverse achteruitrijcamera’s te koop aan, zowel enkelvoudige camerasystemen als sets. Hierdoor vinden we altijd een passend product voor uw voertuig. Na het ontvangen van advies voor uw aankoop maakt u een afspraak met onze inbouwservice die het systeem in uw voertuig installeren. U bent hiervoor van harte welkom op onze locatie in Soest, vlak bij Utrecht, waar wij het systeem in uw voertuig monteren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze sets achteruitrijcamera’s

Voor het kopen van een achteruitrijcameraset in Utrecht of voor het ontvangen van meer informatie over de aansluiting van uw achteruitrijcamera, bereikt u ons telefonisch via 035-7400200 of door een e-mail te sturen naar info@ccsystems.nl Ook kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan nemen wij uw verzoek in behandeling.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

OFFERTE AANVRAGEN