Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Wilt u een achteruitrijcamera laten monteren en aansluiten in uw auto door een bedrijf in de buurt van Hilversum en Utrecht? Dan kiest u voor de ervaren monteurs van Car Comfort Systems in Soest. Wij installeren en monteren diverse systemen bij voertuigen, zoals een achteruitrijcamera, in de regio Utrecht en Hilversum. Dankzij onze systemen van hoogwaardige kwaliteit, profiteert u van een betere beveiliging van uw voertuig en meer veiligheid voor uzelf. Door een achteruitrijcamera te laten aansluiten heeft u namelijk beter zicht over wat er zich rondom uw auto afspeelt.

Meer van onze diensten zien?

Ervaren monteurs uw achteruitrijcamera laten monteren en aansluiten

Voor de montage van uw achteruitrijcamera komt u naar ons SCM-erkende bedrijf in de buurt van Hilversum. Doordat wij verschillende modellen aanbieden, kunnen wij in ieder voertuig een achteruitrijcamera aansluiten. De montage van de achteruitrijcamera zorgt ervoor dat u beter zicht heeft tijdens het inparkeren of het filerijden. De camera voorkomt dat u tegen een voorwerp dat achter uw auto staat aanrijdt. U hoeft niet meer achteruit te kijken en houdt meer overzicht wanneer u de achteruitrijcamera laat monteren en installeren. Daarnaast is het gunstig om een achteruitrijcamera te laten aansluiten wanneer u met een aanhanger of caravan gaat rijden. Door de achteruitrijcamera te installeren, houdt u namelijk meer zicht op de weg achter u. Sommige achteruitrijcamera’s laten zelfs hulplijnen zien op het beeld, wat voor extra hulp zorgt bij het inparkeren. Op die manier ervaart u vele voordelen door een achteruitrijcamera te laten installeren.

Ervaar het gemak en kies voor montage van een achteruitrijcamera

Wanneer u een achteruitrijcamera wilt laten aansluiten, kiest u voor de ervaren monteurs van ons bedrijf. Wij zijn goed bereikbaar vanuit verschillende regio’s. Wilt u een achteruitrijcamera laten inbouwen nabij Amersfoort? Ook dan rekent u op onze expertise. De monteurs zorgen voor een snelle en efficiënte montage van uw achteruitrijcamera. Wilt u genieten van extra comfort in uw auto? Dan is het, naast het installeren van een achteruitrijcamera, ook mogelijk om een cruisecontrol in te bouwen. Voor meer informatie over het monteren van een achteruitrijcamera en de rest van onze services neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 035-7400200 of via info@ccsystems.nl.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN