Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Wilt u graag een achteruitrijcamera laten inbouwen door een bedrijf in de buurt van Amersfoort of Hilversum? Dan komt u naar Car Comfort Systems in Soest. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en het installeren van elektronische apparatuur in allerlei voertuigen. Bij ons rekent u op een betrouwbare, snelle service. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en u profiteert van apparatuur die helemaal up-to-date is. Dankzij ons passende advies, schaft u altijd de juiste producten aan voor uw voertuig.

Meer van onze diensten zien?

De achteruitrijcamera die wij bij u inbouwen is van hoge kwaliteit

U rekent bij onsĀ  SCM-erkend bedrijf op hoogwaardige apparatuur die goede beveiliging biedt voor uw voertuig. U beschermt uw auto bijvoorbeeld met een van onze alarmsystemen. Wilt u echter ook uw eigen veiligheid vergroten tijdens het rijden? Dan laat u door onze monteurs een achteruitrijcamera inbouwen. Ook als u de achteruitrijcamera wilt laten aansluiten nabij Utrecht kiest u voor onze ervaren monteurs. U heeft keuze uit diverse cameramodellen, waardoor u meer inzicht krijgt tijdens het inparkeren en filerijden.

Kies voor onze veilige systemen

Door het inbouwen van een achteruitrijcamera vergroot u uw zicht en comfort in uw auto. Laat onze monteurs het systeem in uw voertuig installeren door contact met ons op te nemen. Wilt u alvast inzicht in de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U profiteert bij ons van scherpe tarieven en daarnaast rekent u op het professionele advies van onze monteurs.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN