Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Een dashcam is een camera die opnames maakt tijdens de autoritten. Meestal wordt deze achter de binnenspiegel gemonteerd aan de vooruit en in veel gevallen ook in het midden aan de achteruit. Car Comfort Systems plaatst de camera’s dus hoog op de ruit, zodat je hier als bestuurder totaal geen hinder van ondervind. Tevens wordt de bekabeling helemaal weg gewerkt achter de originele bekleding van het voertuig. De dashcam wordt aangesloten op een vaste voeding, start automatisch op wanneer je de auto start en begint direct met opnemen.

Meer van onze diensten zien?

In de dashboard camera’s zit vaak GPS geïntegreerd. Doordat de dashcam werkt met een ingebouwde GPS, verzameld hij meer gegevens zoals GPS locatie, tijd, datum weergave, G-kracht, impact- en snelheid gegevens. Zelfs de gesprekken die in de auto plaats vinden kan je laten opnemen. Je kan dit zelf instellen. Je kunt dus terug zien wat er tijdens je rit gebeurd is. Wanneer er een incident is, slaat hij dit direct op en kan je, afhankelijk van het model, het incident direct terug kijken.

Met een dashcam ga je met een veiliger gevoel op weg. Op deze manier heb je altijd bewijs door middel van een video-opname. Een veilig gevoel voor jezelf maar ook voor je medewerkers of personeelsleden.
Er zijn verschillende type dashcams:

  • Met of zonder GPS
  • Met of zonder Wifi
  • Verschillende soorten data opslag (32gb t/m 256gb)
  • Verschillende soorten camera kwaliteit
  • Met of zonder nachtmodus

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN