Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Een carkit inbouwen in Hilversum, daarmee hebben we uitgebreide ervaring. Onze carkit is geschikt voor alle automerken. Rijdt u bijvoorbeeld een Volkswagen, Opel of Peugeot? We zorgen voor een Parrot Carkit of een ander model, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat.

We zorgen voor een draadloos systeem, zodat u uw telefoon voortaan gewoon in uw zak kunt laten zitten of op het dashboard kunt leggen. We kunnen daardoor een carkit inbouwen in Hilversum, zonder dat er allerlei systemen in het zicht komen te zitten. In plaats daarvan gebruikt u een zichtbare knop of een display, om daarmee de gesprekken te activeren, beëindigen of het volume te regelen.

Carkit in Hilversum: voor alle merken

We kunnen uw carkit inbouwen in Hilversum en u daarmee van dienst zijn voor alle automerken. Ontdek de mogelijkheden van onze carkits, waarmee we uiteraard zorgen voor de goede service waar we dankzij onze ervaring om bekend staan.

Bovendien hechten we veel waarde aan onze referenties van andere klanten. Wij zorgen er graag voor dat ook u gebruik kunt maken van een handige Bluetooth-carkit, zodat u handsfree en veilig in de auto kunt bellen.

Een carkit inbouwen

En het inbouwen van de carkit in Hilversum? Dat doen we op onze locatie in Soest wanneer het u uitkomt. 

Tip: desgewenst kunnen we de carkit inbouwen in Hilversum en meteen zorgen voor een houder met de mogelijkheid om uw telefoon op te laden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor een carkit in uw auto? Neem contact met ons op of vraag meteen een offerte aan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN