Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Wilt u duidelijk en comfortabel handsfree bellen in de auto? Laat een carkit inbouwen in Baarn door Car Comfort Systems en u bent voortaan veilig onderweg. Ook al is het sinds 2004 wettelijk bepaald dat er alleen handsfree mag worden gebeld tijdens het autorijden, de praktijk blijkt weerbarstiger. Het verboden handmatig bellen achter het stuur veroorzaakt nog ieder jaar vele ongelukken en leidt regelmatig tot verkeersgevaarlijke situaties. U loopt bij overtreding het risico op een forse boete. Wij kunnen vakkundig en snel een carkit inbouwen in Baarn, voor alle merken auto’s, vrachtwagens en campers. Dit leest u terug bij onze referenties

Carkits met bluetooth voor draadloze verbinding

Car Comfort Systems levert en installeert carkits van bekende merken als Parrot en Bury. Ze zijn voorzien van bluetooth en maken draadloos verbinding met uw smartphone. U kunt uw mobiele telefoon in uw tas, broekzak of jas laten zitten. Bij het carkit inbouwen in Baarn maakt u gebruik van een knop of display om gesprekken te activeren, te beëindigen en het volume te regelen. Onze monteur installeert de carkit zonder schade aan uw auto. Gaatjes in het dashboard worden voorkomen, omdat de houder op een lederen console of stalen dashmount wordt geplaatst. De carkits zijn van hoge kwaliteit, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen.

Neem contact op voor een carkit inbouwen in Baarn

U kunt de carkit inbouwen in Baarn combineren met een telefoonhouder, zodat uw smartphone tijdens het autorijden en bellen oplaadt. Voor een optimaal geluid kunt u het telefoneren over de autospeakers laten lopen, desgewenst met een zwanenhalsmicrofoon. Car Comfort Systems kan naast een carkit inbouwen in Baarn ook andere diensten verzorgen, die ten goede komen aan de veiligheid en het comfort van het autorijden. Denk aan alarmsystemencruisecontroliPhone- en iPod-integratiemultimedianavigatie en parkeersensoren. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. U kunt ons bellen (035 – 740 02 00), e-mailen (info@ccsystems.nl) of gebruikmaken van het contactformulier op onze website. Wij reageren binnen 24 uur.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN