Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Car Comfort Systems heeft oplossingen met achteruitrijcamera’s voor zowel auto’s met een af fabrieksysteem of voor auto’s waar achteraf een radiosysteem is ingebouwd.

Car Comfort Systems kan een achteruitrijcamera aansluiten op je bestaande autoradio met beeldscherm. Het scherm moet dan wel een ingang hebben om de achteruitrijcamera aan te sluiten. Mocht deze ingang niet aanwezig zijn op het scherm, dan is er vaak toch een oplossing door middel van een voertuig specifieke interface, waarmee we dan een ingang creëren waar de camera op aangesloten kan worden.

Meer van onze diensten zien?

Achteruitrijcamera:

Zit er geen radio met een beeldscherm in uw voertuig, dan is de oplossing een los beeldscherm monteren. Dit losse beeldscherm heeft een camera ingang, waar we dan de camera op aan kunnen sluiten. Zet je de auto in de achteruit dan komt automatisch het zicht van achter de auto op het beeldscherm. Vaak is dit de oplossing in bedrijfsauto’s of vrachtauto’s.

Vooruitrijcamera:

Bij een bedrijfsauto biedt een achteruitrijcamera ook veel voordelen. Je hebt door de laadruimte geen binnenspiegel en je bent afhankelijk van je spiegels. Door een achteruitrijcamera te plaatsen zie je goed wat er achter de auto gebeurt. Zeker als je bijvoorbeeld veel op bouwplaatsen komt, of plaatsen waar veel materiaal en obstakels zijn, biedt een achteruitrijcamera echt een extra veiligheid voor uw voertuig. Ook een aanhanger aankoppelen met een achteruitrijcamera is vele malen eenvoudiger.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN