Voertuigvolgsysteem

Gebruik een voertuigvolgsysteem van klasse 4 of 5 en behoud altijd de controle over uw auto. De optimale bescherming van uw auto, omdat u altijd kunt zien waar deze zich bevindt. Wij kunnen het voertuigvolgsysteem voor u inbouwen, uiteraard nadat we u de prijs hebben opgegeven in een vrijblijvende offerte.

Op die manier weet u goed waar u aan toe bent. Tegelijkertijd kunt u rekenen op onze uitstekende service. Bij de inbouw van autoalarmen werken we op basis van onze uitgebreide ervaring. Dat betekent dat we vlot en vakkundig werken, zodat u kunt rekenen op het systeem dat u wenst.

Voertuigvolgsysteem

Voertuigvolgsysteem prijs

Benieuwd naar de prijs van een voertuigvolgsysteem? Wij kunnen die voor €499 voor u inbouwen. Op die manier zorgen we voor de optimale beveiliging van uw voertuig, zodat u daarvan te allen tijde de locatie kunt opvragen.

Tip: sommige autoverzekeraars vereisen een autoalarm met een voertuigvolgsysteem, om de auto te verzekeren. Wij zijn SCM-erkend en mogen dat systeem daarom voor u inbouwen.

We hechten veel waarde aan service. Dat zeggen we zelf, maar dat blijkt ook uit onze referenties. Neem ze door en kom er op die manier achter hoe we u goed van dienst kunnen zijn met de inbouw van een voertuigvolgsysteem.

Inbouwen: klasse 4 en 5

Gebruik maken van een klasse 4 of klasse 5 autoalarm en die netjes laten inbouwen? Lees meer over onze alarmsystemen en ontdek hoe we u goed van dienst kunnen zijn met de verschillende autoalarmen en een voertuigvolgsysteem.

Direct benieuwd naar de prijs of vragen over de specifieke werkwijze? Neem contact met ons op of vraag meteen een offerte aan. Dan gaan wij er mee aan de slag en brengen we u op de hoogte van de kosten en mogelijkheden.

Benieuwd naar alle diensten die wij aanbieden?