Een startblokkering voor uw auto nabij Utrecht

✔ Professionele montage

✔ Inbouwservice op locatie

✔ SCM-gecertificeerd

Car Comfort Systems - Bellen in de auto

Beveilig uw voertuig optimaal met een startblokkering voor uw auto van ons bedrijf in Soest, dichtbij Utrecht. Bij Car Comfort Systems hebben we diverse alarmsystemen en startblokkeringen voor allerlei modellen en merken voertuigen. Profiteer van onze snelle service, scherpe tarieven en deskundig advies, zodat u diefstal of inbraak in uw auto praktisch onmogelijk maakt.

Geïnteresseerd in Car Comfort Systems?

Car Comfort Systems - auto sleutels

Met een startblokkering beveiligt u uw auto in Utrecht

Met een startblokkering beveiligt u uw auto aan de hand van een dubbele startonderbreking. Met deze dubbele startblokkering wordt de startmotor van uw auto onderbroken, zodat u diefstal effectief tegengaat. U schakelt het systeem eenvoudig in en uit door middel van een handzender of codesleutel. Naast een startblokkering voor uw auto kunt u bij ons bedrijf nabij Utrecht ook terecht voor de installatie van andere producten om uw rijplezier te vergroten, zoals onze achteruitrijcamerasets. Daarnaast profiteert u bij ons ook van onze mobiele inbouwservice, waarmee wij op uw gewenste locatie het systeem in uw auto installeren.

Ontdek de mogelijkheden voor uw auto en vraag een offerte aan

Bescherm uw auto tegen diefstal of inbraak met een startblokkering van ons bedrijf in Soest, in de buurt van Utrecht, of bekijk onze andere autoalarmsystemen die we te koop aanbieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via 035-7400200 of per e-mail via info@ccsystems.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk deskundig advies en een overzicht van de kosten.

Car Comfort Systems - Auto dashboard