Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Beveilig uw voertuig optimaal met een startblokkering voor uw auto van ons bedrijf in Soest, dichtbij Utrecht. Bij Car Comfort Systems hebben we diverse alarmsystemen en startblokkeringen voor allerlei modellen en merken voertuigen. Profiteer van onze snelle service, scherpe tarieven en deskundig advies, zodat u diefstal of inbraak in uw auto praktisch onmogelijk maakt.

Meer van onze diensten zien?

Met een startblokkering beveiligt u uw auto in Utrecht

Met een startblokkering beveiligt u uw auto aan de hand van een dubbele startonderbreking. Met deze dubbele startblokkering wordt de startmotor van uw auto onderbroken, zodat u diefstal effectief tegengaat. U schakelt het systeem eenvoudig in en uit door middel van een handzender of codesleutel. Naast een startblokkering voor uw auto kunt u bij ons bedrijf nabij Utrecht ook terecht voor de installatie van andere producten om uw rijplezier te vergroten, zoals onze achteruitrijcamerasets.

Ontdek de mogelijkheden voor uw auto en vraag een offerte aan

Bescherm uw auto tegen diefstal of inbraak met een startblokkering van ons bedrijf in Soest, in de buurt van Utrecht, of bekijk onze andere auto-alarmsystemen die we te koop aanbieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via 035-7400200 of per e-mail via info@ccsystems.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk deskundig advies en een overzicht van de kosten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

OFFERTE AANVRAGEN