Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Ook een alarm klasse TV01 is net als een klasse 4 en 5 alarm een volgsysteem. De werking is echter wel anders.

Bij een peilzender wordt gebruik gemaakt van alternatieve opsporingsmethodes op basis van hoge en lage frequenties, in samenwerking met of zonder GPS/GSM/GPRS en RF. Een TV01 terugvindsysteem geeft geen live locaties weer, maar wordt een keer per dag uitgepeild.

Meer van onze diensten zien?

Door uw voertuig te voorzien van een Kiwa SCM TV01 gecertificeerd terugvindsysteem is de auto na diefstal eenvoudig te lokaliseren en terug te halen. De peilzender zendt signalen uit via GSM, GPS en RF. In geval van diefstal en melding bij de meldkamer zendt de peilzender elk uur een signaal uit via het GSM/GPS netwerk en elke seconde via radio frequentie. Met behulp van deze signalen is het gestolen object nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden.

Is de eis van de verzekeraar een klasse 4 of 5 alarmsysteem of een klasse TV01(peilzender), dan is de peilzender een voordeliger oplossing. Goedkoper in aanschaf en ook goedkoper qua abonnement.

Een klasse TV01 alarm is altijd aangesloten bij een PAC erkende meldkamer. Alleen na registratie bij een PAC erkende meldkamer kan er een Kiwa-SCM certificaat worden afgegeven.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN