Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Een KE01 alarmsysteem is een beveiliging tegen het gevreesde relais attack. Met een KE01 Keyless Protector zet u hackers buiten spel. De Protector wordt in het batterijencompartiment van de autosleutel geplaatst en is daarmee volledig onzichtbaar. De KE01 Keyless Protector detecteert dankzij een bewegingssensor wanneer de sleutel in gebruik is en wanneer niet. Zodra de sleutel enkele minuten stil ligt zal de sleutel automatisch uitschakelen. De KE01 Keyless Protector verbreekt de connectie tussen batterij en sleutel zodat hij niet meer te vinden is door hack apparatuur.

Meer van onze diensten zien?

De KE01 Keyless Protector is specifiek ontwikkeld om een antwoord te bieden tegen de gevreesde relay attack. Bij een relay attack wordt er gebruik gemaakt van het signaal van de autosleutel. De crimineel verlengt het signaal dat de autosleutel uitzendt waardoor de auto opent alsof hij de sleutel in de hand heeft. Het alarmsysteem van de auto zal dan ook niet afgaan. Diefstal via het keyless entry systeem is momenteel de meest toegepaste diefstaltechniek.

Kiwa-SCM heeft de KE01 certificering ook toegepast om diverse originele alarmsystemen van voertuigen met keyless entry of keyless go te kunnen certificeren als klasse 3 alarmsysteem.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN