Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Bluetooth wordt niet alleen meer gebruikt om handsfree te bellen, maar inmiddels ook veel gebruikt om audio te streamen naar de luidspeakers van de autoradio. Genieten van uw eigen nummers via Spotify of een andere dienst en tevens direct gesprekken aan kunnen nemen wanneer er gebeld wordt.

Meer van onze diensten zien?

Afhankelijk van het type carkit kunnen muziekbestanden, luisterboeken en podcasts vanaf je smartphone worden afgespeeld via de speakers in je auto. Naast muziek luisteren kun je met de bluetooth carkit natuurlijk ook handsfree bellen. Zodra je wordt gebeld, wordt het geluid van de muziek tijdelijk uitgezet. Navigeert u via uw telefoon dan gaat in de meeste gevallen ook de navigatie-stem via de speakers van het voertuig.

Er zijn verschillende soorten carkits op de markt. Voor praktisch iedere auto is er een oplossing om een carkit te installeren. Car Comfort Systems heeft de ervaring en kennis in huis voor een passende oplossing in uw voertuig.

Per merk auto, type auto en bouwjaar heeft je auto specifieke kabels nodig om een carkit te kunnen installeren. Car Comfort Systems zoekt dit voor u uit en verzorgt daarna uiteraard ook de professionele montage.
In ons assortiment hebben we ook interfaces welke integratie van Bluetooth mogelijk maakt in bijna iedere originele af fabriek autoradio. Het is een duurdere maar vaak mooiere oplossing. Dus mist jouw auto de mogelijkheid voor Bluetooth, grote kans dat Car Comfort Systems dit kan leveren en monteren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Car Comfort Systems
OFFERTE AANVRAGEN