Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Als u op zoek bent naar de beste beveiliging voor uw auto dan laat u een alarm uit klasse 5 door onze specialisten inbouwen. Bij Car Comfort Systems uit Soest zorgen we voor een optimale bescherming van uw voertuig. Wij beschikken niet alleen over elektronische apparatuur van de beste kwaliteit, maar wij weten deze ook perfect in uw auto te installeren. Zo bent u verzekerd van een optimale bescherming.

Meer van onze diensten zien?

Het inbouwen van een alarm uit klasse 5 in uw auto door onze specialisten

Wanneer u ervoor kiest om een alarm uit klasse 5 te laten inbouwen in uw auto, dan bent u verzekerd van topkwaliteit. Ons bedrijf uit Soest is namelijk SCM-erkend, wat betekent dat wij alle auto-alarmsystemen, van klasse 1 tot en met 5, uitstekend in uw auto installeren. Niet alleen profiteert u bij een systeem uit klasse 5 van voordelen als hellingdetectie, startblokkering en diverse signalerings- en detectiesystemen, maar dit systeem bevat ook een actief voertuigvolgsysteem. Als uw autoalarm een inbraakpoging signaleert, dan neemt het voertuigvolgsysteem zelf contact op met de meldkamer. De meldkamer belt u vervolgens om te verifiëren of de melding klopt en onderneemt, indien nodig, actie. Zo bent u verzekerd van optimale beveiliging!

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Wilt u een alarm uit klasse 5 laten inbouwen in uw auto en profiteren van optimale beveiliging en service? Of heeft u interesse in een klasse-3-systeem? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met ons bedrijf. Wij bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen. U bereikt ons via 035-7400200 of info@ccsystems.nl.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

OFFERTE AANVRAGEN