Selecteer een pagina

Passend advies

Aftermarket auto-electronica

SCM-gecertificeerd

Als u uw auto wilt voorzien van een gedegen alarm, dan kunt u een systeem uit klasse 4 bij Car Comfort Systems uit Soest laten inbouwen. Bij ons bedrijf kunt u namelijk hoogwaardige elektronische apparatuur kopen voor diverse soorten voertuigen. Wij zijn een SCM-erkend bedrijf dat over jarenlange ervaring beschikt. Zo zorgen wij voor een optimale beveiliging voor uw auto!

Meer van onze diensten zien?

Onze experts beschermen uw auto door het inbouwen van een alarm uit klasse 4

Bij Car Comfort Systems uit Soest zijn wij bevoegd om alarmsystemen van klasse 1 tot en met 5 in uw voertuig te installeren. Als u kiest voor het laten inbouwen van een alarm voor uw auto in klasse 4, dan bent u verzekerd van een hoogwaardige beveiliging van uw auto. Dit systeem bevat namelijk een voertuigvolgsysteem. Mocht uw auto gestolen worden, dan kunt u contact opnemen met de meldkamer die vervolgens uw auto traceert. Daarnaast bevat dit systeem zaken als hellingdetectie, startblokkering en diverse signalerings- en detectiesystemen.

Maak kennis met onze experts

Wilt u een alarm uit klasse 4 laten inbouwen in uw auto door onze ervaren experts en profiteren van uitstekende service? Of heeft u interesse in onze klasse- 3-alarmsystemen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-7400200 of door een e-mail te sturen naar info@ccsystems.nl. U kunt ook een offerte aanvragen, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze locatie

HEEFT U NOG EEN VRAAG?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

OFFERTE AANVRAGEN