Voertuigvolgsysteem

vanaf 499,- (voormalig klasse 4 en 5)

Voertuigvolgsysteemallsetra-i

De Allsetra-I is een track and trace systeem voor het volgen en beveiligen van uw voertuig. Het systeem heeft een VbV-SCM certificering, waarmee het voldoet aan de hoogste veiligheidseisen voor de verzekering.

Eigenschappen Allsetra-I GPS Beveiliging

    • * Voldoet aan de VbV – SCM eisen
    • * Voorzien van Jamming detectie
    • * Aangesloten op de particuliere alarmcentrale
    • * Aangesloten op het online platform van Allsetra
    • * Ingebouwde startblokkering Voertuigbeveiliging en -tracking

De Allsetra-I is een GPS beveiligingssysteem voor het beveiligen en live volgen van uw voertuig. Het systeem beschikt zowel over een interne GSM- als interne GPS-antenne. Op de Allsetra portal kunt u verschillende gegevens van uw voertuig bekijken en overzichtelijke rapportages downloaden. Dankzij de All-in formule van Allsetra beschikt u automatisch over kilometerregistratie conform RRS normenkader van de Belastingdienst, hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Jamming detectie De Allsetra-I beschikt over jamming detectie. Jamming houdt in dat autodieven het communicatiesignaal van het GPS-systeem proberen te verstoren, waardoor de posities niet meer verstuurd kunnen worden en de dieven vrij spel hebben. Wanneer de Allsetra-I jamming detecteert wordt de startonderbreker van uw voertuig ingeschakeld, waardoor het starten van uw voertuig niet meer mogelijk is. Hierdoor is autodiefstal vrijwel onmogelijk.

Abonnement

Voor het gebruik van de Allsetra-I dient u een abonnement af te sluiten. Het abonnement sluit u als client direct af bij Allsetra.

Prijs is inclusief b.t.w. en certificaat.